Contact

Praktijkgegevens

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar via mail  praktijk@elkewichers.nl
of telefonisch  op 06 20268125 (niet de weekenden).

 

 

Praktijkadres:

5503 LV Veldhoven

Bereikbaarheid:
De praktijk bevindt zich in de nabijheid van de op- en afritten naar het snelwegennet A2 (afslag 32 Veldhoven Zuid) met verbindingen naar de A67 en A58, Randweg N2 (op ca. 1 km afstand). Naast bereikbaarheid met het eigen vervoer zijn er ook busverbindingen  naar zowel het centrum van Eindhoven als het Citycentrum in Veldhoven.
Parkeren is gratis.

Praktijkcode 90-52426/ lid RBCZ, Registerlid NFG VPMW -8092 / licentienummer 304039R /  / Kamer van Koophandel: 17275057

De praktijk werkt volgens de beroepscodes van NFG. Dit houdt onder meer in dat er zonder toestemming van betrokkene geen informatie aan derden wordt verstrekt.

Klachtenprocedure: Wanneer er klachten zijn over de behandeling of begeleiding dan is er ruimte om deze te bespreken en op te lossen. Als we er samen niet uitkomen dan is een procedure via de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) mogelijk. Ik heb er voor gekozen de klachtenafhandeling via de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) te laten verlopen. Zie voor meer informatie: de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)

 

 

 Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verstuurd en opgeslagen.