Tarieven & Vergoedingen

Intakegesprek psychomotorische kindertherapie € 60
Intake , volwassenen en jongeren,
duur: 1 tot 1 ½ uur
€ 60
Psychomotorische kindertherapie (uur) en coaching jongeren € 60
psychosociale hulpverlening/regressietherapie, volwassenen. Duur 1 ½ uur tot 2 uur € 90
Coaching per uur € 60
Systeemopstelling groep,  opsteller
systeemopstelling groep, representantSysteemopstelling individueel
€90
€20€90
Re Attach behandeling € 60

zorgverzekeraars

Voor veel cliënten bestaat de mogelijkheid om de behandeling (deels) vergoed te krijgen. De behandelingen vallen onder complementaire hulpverlening.
Lees hiervoor zorgvuldig de (aanvullende) polis van de zorgverzekeraar.

Ik ben als psychosociaal werkende(psychosociale hulpverlening) aangesloten bij NFG, bij de vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW). Tevens ben ik aangesloten bij de overkoepelende organisatie RBCZ

Let op: coaching wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Vanaf 2019 vergoedt een aantal ziektekostenverzekeraars niet langer regressietherapie. Dit geldt niet voor psychosociale zorg. Een overzicht van de verzekeraars die vergoeden vindt u op:
https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Ik adviseer altijd om zelf even contact op te nemen met de verzekering en te informeren naar de mogelijkheden tot vergoeding van psychosociale zorg.

lid RBCZ, Registerlid NFG VPMW -8092 / RBCZ  licentienummer 304039R / lid NVMPKT, registratienummer 2001-019 / Lid NVRT l-1332 / Kamer van Koophandel: 17275057

Voor mensen met een minimum inkomen en voor studenten geldt een aangepast tarief. Neem voor het tarief contact op met de praktijk.